Dr. Younan Nowzaradan
„Doar un pas separă obezitatea de anorexie”


Dr. Younan Nowzaradan Bună, dragi cititori!

Azi voi vorbi despre greutatea excesivă și cu ce consecințe te întâlnești când lupți cu ea.

Dr. Younan Nowzaradan: Nu în urmă cu mult timp, am vorbit în emisiune cu profesorul în dietologie Profesor nutriționist Pietro Migliaccio despre un nou remediu pentru slăbit Reduslim. Din păcate, mulți spectatori nu au ținut cont de sfaturile pe le-am acordat, ceea ce a dus la consecințe negative. În emisiunea noastră de azi vom discuta exact acea problemă.

Dr. Younan Nowzaradan: După cum ați ghicit probabil, problema pe care o discutăm e cum să eviți anorexia când iei Capsule Reduslim. Medic Nicolae, dietetician și Doctor în Știință Medicală, ne va ajuta azi să înțelegem această problemă.

Profesor nutriționist Pietro Migliaccio: În general, motivul anorexiei sunt dietele cu care fetele se torturează, sperând cu disperare că vor slăbi. Dar după cum se pare, aceasta nu e singura cauză.

Dr. Younan Nowzaradan: Ce altceva poate fi motivul pentru acest diagnostic oribil?

Profesor nutriționist Pietro Migliaccio: După cum știți deja, acum câteva luni, după episodul nostru despre Reduslim, am început să primim zeci de plângeri de la femei care au fost luate de val de slăbit și care nu aveau idee ce să facă cu corpurile lor osoase, extenuate.


Poza unei fete care s-a adresat emisiunii noastre după episodul cu Reduslim.

Profesor nutriționist Pietro Migliaccio: Problema e că Reduslim este cel mai puternic arzător natural de grăsime care există în acest moment în dietetică.

Fenomenul principal e faptul că femeile care au ajuns la anorexie și au luat prea multe Capsule Reduslim au decis că trebuie de asemenea să țină o dietă pentru a profita la maximum. Au avut dreptate, efectul s-a triplat.
Ca urmare, femeile care cântăreau 100-120 kg s-au transformat efectiv în 60 de zile în anorexice de 30 kg!

Dr. Younan Nowzaradan: E păcat că femeile întorc un asemenea remediu eficient împotriva lor. Dar aș dori să aflu cum exact se obține un asemenea efect minunat?

Profesor nutriționist Pietro Migliaccio: Este o întrebare foarte bună. Să facem o pauză aici, să-l descriem în detaliu.

Un asemenea efect instantaneu e obținut datorită componentelor exclusiv naturale care s-au dovedit a fi foarte eficiente în lumea dieteticii cu ceva timp în urmă.

Acest produs sunt de fapt niște Capsule care conțin carnitină, extract de cafea verde, extract de coajă de strugure și crom. Reduslim e produs conform tehnologiei europene și aprobat de Departamentul de salubritate a calității Alimentelor și Medicamentelor

Reduslim declanșează procesul de divizare a celulelor grase, accelerează metabolismul, scade apetitul, îmbunătățește digestia, curăță de reziduuri și toxine, îndepărtează excesul de lichide, blochează restaurarea depozitelor grase. Astfel, o persoană slăbește fără nicio dietă sau alte exerciții fizice.

Dr. Younan Nowzaradan: Proprietățile acestui produs sunt cu adevărat uimitoare, dar unde, după părerea ta, se ascunde cel mai mare pericol pentru dragii noștri spectatori?

Profesor nutriționist Pietro Migliaccio: S-a confirmat că pericolul principal sunt dietele. În momentul folosirii Reduslim, nu trebuie să ții o dietă, depozitele de grăsime vor dispărea cu toate acestea. Corpul are nevoie de nutrienți sănătoși care intră prin intermediul mâncării.

Un alt motiv e că atunci când slăbesc atât de ușor, anumite persoane devin prea entuziasmate cu privire la asta. Încep să se gândească că ar putea face mai mult, că ar trebui să slăbească mai mult, doar pentru că nu au slăbit niciodată în viața lor atât de repede. Dar realizează situația reală prea târziu.


Natalia suferă de anorexie. Fata nici nu a observat cum a slăbit 20 de kilograme. Potrivit ei, ea a slăbit în 17 zile!

Dr. Younan Nowzaradan: Nicolae, sunt complet de acord cu tine, din ce în ce mai multe femei se confruntă cu această problemă în zilele noastre. Dar totuși, ce ai putea să-i sfătuiești pe spectatorii noștri, există vreun mod prin care ai putea să-i atenționezi referitor la această problemă?

Profesor nutriționist Pietro Migliaccio: Cred că cea mai eficientă metodă în acest caz ar fi o simplă recunoaștere a problemei: în primul rând, decide de câte kilograme vrei să scapi, de exemplu cântărești 80 kg și greutatea de 55 kg ar fi ideală pentru tine. Pentru a atinge acest scop, vei avea nevoie de o cură de 3 săptămâni cu Reduslim, nu mai mult de atât! Așa că ia produsul exact timp de o lună, mănâncă orice vrei și în momentul în care cântarul ajunge la 55 kg –pune punct și oprește administrarea complet. În acest fel cu siguranță vei atinge scopurile la care visezi și nu vei întrece măsura făcând asta.

Profesor nutriționist Pietro Migliaccio: Poți și trebuie să mănânci diverse mâncăruri și cantitatea trebuie să fie suficientă pentru a preveni disconfortul cauzat de foame. Folosind produsul Reduslim vei slăbi oricum, nu e nevoie de diete aici.

Dr. Younan Nowzaradan: Doctore Nicolae, de asemenea, avem informații cum că a apărut un număr de produse contrafăcute pe piață, deci de unde poate cineva cumpăra produsul original Reduslim și cum poți fi sigur că nu cumperi un produs contrafăcut?

Profesor nutriționist Pietro Migliaccio: Reduslim a trecut certificarea în România și cel mai sigur mod de a-l cumpăra (până când apare în farmacii) e comandarea de pe site-ul furnizorului oficial. Garantează calitate și siguranță împotriva fraudelor.

Capsule pentru slăbit Reduslim

Dr. Younan Nowzaradan: În concluzie, aș dori să le urez tuturor sănătate. Și amintiți-vă, datorită medicinei moderne, multe probleme pot fi rezolvate folosind un mod mai ușor și mai eficient! Reduslim e un exemplu bun pentru acest lucru.

Pentru cei care vor să slăbească, nu uitați cele două principii majore. Primul – pentru a slăbi nu trebuie să te înfometezi! Și al doilea – pentru a slăbi, trebuie să iei Reduslim! Ai grijă de sănătatea ta!pentru a comanda

Comentarii: (47/47)

Poți să trimiți recenzia ta către site-ul Reduslim și o vom publica aici!
Emilia (Bacău)
Visez să slăbesc de atât de mult timp… am auzit de aceste capsule acum 3 luni, dar am ezitat. Mama mea m-a convins, banii aceștia sunt puțini pentru un vis devenit realitate! Acum slăbim împreună. Deși ea are mai mult succes decât mine!
Georgiana (Slatina)
Sunt foarte fericită că urmăresc această emisiune. Cu siguranță voi comanda acest produs și în sfârșit voi începe să slăbesc!
Corina (Alba)
Și eu am încercat acest Reduslim. Ce pot să zic – mi-a salvat familia și căsnicia!) Pur și simplu un miracol! Soțul meu a început să mă vadă ca pe o femeie din nou și asta mă face să mă simt mai încrezătoare și, cel mai important, totul pare mai ușor acum! :)))Florica (Iași)
Am primit deja pachetul cu Reduslim! Mulțumesc pentru recenziile produsului, m-au motivat să încep să slăbesc și în sfârșit să scap de acele straturi oribile. Promit să-mi împărtășesc rezultatele!!!
Claudia Pașca (Focșani)
Sunt extrem de fericită că am vizionat acest episod de „Sfaturi pentru toți”. Am încercat destule lucruri pentru a-mi reduce greutatea, dar, din păcate, rezultatele au fost departe de așteptările mele. Înălțimea mea e de 1.62 cm iar greutatea mea de 105 kg, e o rușine! O tragedie personală adevărată! Vreau să slăbesc 35 kg. Sper foarte mult că voi reuși să fac asta cu aceste capsule! Produsul e natural așa că nu am îndoieli.
Eva (Brăila)
Am primit pachetul cu Reduslim ieri, a trecut o săptămână de la comandă, nu mi-a plăcut niciodată cum funcționează poșta română! Operatorul care m-a sunat să confirme adresa când am comandat m-a atenționat că poșta poate să lucreze foarte încet. Dar în cele din urmă pachetul a ajuns și am primit un SMS de la magazin. Așa că m-am grăbit la oficiul poștal pentru a-l ridica, azi e ziua mea norocoasă, încep să slăbesc :)) Gata cu amânatul… Deci și eu slăbesc în sfârșit! Datorită Dr. Younan Nowzaradan și emisiunii ei! Sunt așa de recunoscătoare că nu a trebuit că caut mult produsul potrivit, tot ce mi-a trebuit a fost acest link! Mă simt așa de norocoasă că l-am găsit atât de ușor!Amalia (Constanța)
Multe mulțumiri Dr. Younan Nowzaradan, lui Profesor Pietro Migliaccio și, desigur, producătorilor Reduslim! Greutatea excesivă chiar a dispărut destul de repede și vestea bună e că nu se întoarce! E pur și simplu un miracol, am recomandat deja acest produs prietenelor mele, altfel vor începe să leșine imediat de la foame) Apropo, a fost recent o emisiune despre Reduslim la televizor.Raluca (Baia Mare)
Am încercat Reduslim, rezultatele mele în 4 săptămâni – minus 25,5 kg!!!! Nu aș fi crezut niciodată dacă nu mi s-ar fi întâmplat mie. Asta e pur și simplu super! Mulțumesc tuturor celor care ajută cu informații despre acest produs. Deoarece e atât de actual pentru mulți! Tocmai am comandat încă un pachet))Gina (Pitești)
Doamne, rezultatele sunt uimitoare! Cred că voi comanda și eu…Ieri am urcat pe cântar și m-am simțit deprimată…
Dana (Craiova)
Am comandat două pachete de Reduslim! Unul pentru mine și unul pentru prietena mea. Această metodă e super, în doar 4,5 săptămâni am reușit să slăbesc aproape 30 kg! URAAAAA! Aceasta e o victorie personală!!! Sunt așa de mândră de mine!!! Cât despre întrebările de mai sus – produsul e SIGUR! Sunt alergică la anumite substanțe, dar nu am avut reacții aici!Lucia (Oradea)
Confirm, sistemul funcționează. Și o prietenă de-a mea a slăbit cu Reduslim și trebuie să spun că a avut succes, a scăpat de 19 kg într-o lună! E foarte impresionant!
Ramona (Sibiu)
Mulțumesc pentru toate pozele, acum cred că sunt gata să comand și eu și să încep cura de tratament. Toate fricile mele au dispărut ca prin minune :) O iau de la capăt mâine! :)))
Nicolaea (Deva)
Reduslim e un adevărat miracol! Minus 17,5 kg într-o lună! Fără diete!!!! Acum Capsule sunt prietenele mele cele mai bune! Deoarece m-au transformat într-o fată frumoasă!Victoria (Cluj)
Super produs! Demonstrat de teste! Confirm, doar slăbești și mănânci, mănânci și slăbești!
Geta (București)
Wow efectul e chiar wow! Doar trebuie să folosești Reduslim, nu-i așa? Fără diete?
Dr. Younan Nowzaradan, gazdă (București)
Geta, ai dreptate, principiul Reduslim NU e bazat pe modul înfometării, care, apropo, nu funcționează niciodată, deoarece greutatea ta revine mai repede sau mai târziu. Cu acest produs vei putea menține rezultatele pe care le-ai obținut, kilogramele pierdute nu se vor întoarce. Aici e rezultatul pe care spectatoarea noastră din Suceava ni l-a trimis:Tatiana (Lugoj)
Au trecut 22 de zile de când mi-am ridicat pachetul cu Reduslim de la oficiul poștal. Am slăbit 17,3 kg. Greutatea mea inițială a fost de 83 kg, acum e de 66 kg. Mă simt minunat și nu aș fi putut fi mai fericită de înfățișarea mea. Le recomand cu toată încrederea tuturor celor care nu pot să slăbească prin alte metode să-l încerce.Viorica Groza (Botoșani)
E foarte important pentru mine să slăbesc 14 kg excesive. Având în vedere recenziile, cred că aceasta este o șansă reală. Vreau să comand și să încep să iau Reduslim așa cum recomandă Maria. E minunat că remediul e natural și poți slăbi fără diete! Vă rog, urați-mi noroc, asta e tot ce am nevoie.
Ema Nicolaeescu (Arad)
Bună tuturor! Și eu am slăbit cu ajutorul Reduslim. Sora mea mi l-a adus din Franța acum un an, la acea vreme nu aveam nimic de acest gen în țara noastră… O să fiu sinceră cu voi – nici măcar nu am îndrăznit să visez la un asemenea rezultat! Am crezut că totul e o prostie și nu am vrut să încep, dar sora mea m-a convins să-l încerc. Am început să-l iau și, ca urmare, a trebuit să-mi schimb toată garderoba, pantalonii au devenit prea largi pentru mine :))) în total am reușit să slăbesc 28 kg în 4 săptămâni (de la 82 la 54 kg)!!! Acum greutatea mea s-a stabilizat și nu se mai schimbă!!! Să spun că sunt fericită nu e nimic! :) Le recomand tuturor să-l încerce! Cel puțin pentru câteva săptămâni, veți vedea rezultatele voi înșivă!pentru a comanda

Poți trimite recenzia ta către site-ul Reduslim și o vom publica aici!